Mental Balans

5 online verktyg som boostar din vardag

16 februari, 2018

Inboxen är översvämmad av oöppnade brev, To do- listan känns millång och du vet inte riktigt i vilken ände du ska börja. Att få ihop vardagspusslet är inte alltid det lättaste. Vi har samlat 5 online verktyg som vi tycker gör underverk i vardagen för att ge plats åt dina drömmar och mål.

1.Trello

Är det ett enda verktyg du ska ha för att bli mästare på att projektleda ditt liv, så är det Trello. Vare sig du driver ett litet eller stort företag är detta ”To-do” verktyg till hjälp när du behöver få en visuell överblick på dina projekt. Plattformen är inspirerad av KanBan metoden där du arbetar med digitala ”post-it”liknande lappar.

2. Dreams

Känns den där resan till NY eller drömväskan alldeles för långt bort? Ladda ner appen Dreams som tar dig ett finansiellt steg närmare ditt mål. Synkronisera appen med ditt bankkonto och ta reda på hur mycket du behöver spara om dagen/veckan/månaden för att uppfylla din dröm.

3. UNUM

På jakt efter ett välmatchande Instagram-flöde? Ta dig hjälp av appen UNUM för att få en överblick över vilka av dina bilder du ska posta ihop för att skapa ett attraktivt Instagram- flöde. I appen kan du även analysera statistik över din profil, dina inlägg och få insikt över beteendemönstret från dina följare.

4. MUJI To Relax

Her Way -redaktionen har funnit ett nytt verktyg att finna zen- den heter MUJI To Relax. Denna lilla app gör underverk för vardagen när du behöver få en stund för dig själv, ta en paus från den hektiska vardagen och komma ner i varv. Välj mellan havsbrus, fågelkvitter och andra avkopplande ljud som får dig att känna dig ett med naturen. Dessutom perfekt att ha med på flyget när du behöver finna ro!

5. Habit Minder

En bit på vägen till mental balans. Spåra dina vardagsvanor med hjälp av appen Habit Minder för att ta bort de dåliga vanorna och boosta de bra. Här kan du bl. a få en överblick över din vila, hur mycket motion och mindfullness du fyller din dag med samt att du får i dig tillräckligt med vatten. Ett plus är att du kan koppla appen till din Apple watch!

Av Nathalie Rajic

    Her Way sommarfavoriter för Kvinnor av Kvinnor