Karriär

3 Instagramkonto att följa för måndagspepp

5 mars, 2018

Måndag är här. Är energinivån och det kreativa flödet inte på topp trots att du varit ledig i helgen? Vi listar 3 inspirerande Instagramkonton att följa för att få måndagspepp (som även fungerar alla dagar i veckan).

@josefindahlberg.se

Om du inte redan följer energiknippet Josefin Dahlberg rekommenderar vi det starkt för att få en daglig dos av feelgood, pepp och inspiration att nå dina drömmar. Josefin delar med sig av sin resa till inre balans och vi älskar hennes koncept ”Monday Mantra” som inspirerar till en bättre start på veckan!

@nadiakandil

Nadia bloggar och arbetar som stylist på Damernas Värld. Denna coola katt bjuder på sig själv på ett roligt och ogenerat sätt. Hon driver med sin vardag i Stockholms modevärld- något utöver det vanliga i den annars så stela fashion influencer världen. Missa inte hennes galet roliga Youtube-kanal Nadia Kandil.

@astartupstory

Veronica och Camilla driver Instagramkontot och bloggen med samma namn, där de lyfter fram andra kvinnliga företagare i den svenska startupscenen. En inspirerande liten oas där du kan finna andra femmeprenörer att inspireras av och nätverka med!

Av Nathalie Rajic

    Her Way Self Care Favoriter för Kvinnor av Kvinnor