fbpx
0
Karriär

Karriärtips med Aida Vrazalica

4 april, 2018

Att våga satsa på det som du tycker är roligt och inte låta sig påverkas av hur andras resa ser ut. Vi har pratat karriärtips med Aida Vrazalica, PR chef på Agency V. 

Du kanske känner igen Aida Vrazalica som den stilsäkra boss ladyn från Stockholm Fashion Weeks streetstyle bilder eller som en av kvinnorna i HER Global network? Aida som har en internationell bakgrund i modevärlden lyckades landa positionen som PR-chef för Agency V i Stockholm tack vare hårt arbete, en chef som trodde på henne och ett självförtroende som hon inte var rädd att skylta med. Her Way har träffat Aida för att prata karriär och målfokusering.

Aidas 3 karriärtips:

1. Satsa på det som känns roligt

Om du tvivlar på vad som är rätt väg för dig, hitta något som känns roligt. Det är lättare att lyckas med det du tycker är roligt, för då kommer det inte kännas som ett jobb.

2. Gå din egen väg

Jobba med det du har och där du är just nu. Fokusera inte på ”hur har andra gjort” fokusera på hur du är och vad som känns som rätt väg för dig, du kommer göra fel och göra rätt det är det enda sättet att veta och lära känna sig själv. Ta tid för självreflektion, så sjukt underskattat.

3. Ligg inte på latsidan

Överleverera om du får chansen! Många tror att så fort de har landat en fast tjänst så kan de slappna av. Det är inte riktigt så det fungerar, du har alla möjligheter att klättra karriärsmässigt i ett bolag. Allt är upp till dig!

Text Nathalie Rajic

Foto Taís Rose Frisk

    Nyhetsbrev