Karriär

5 mål varje powerkvinna borde ha för 2020

1 januari, 2020

Festen fortsätter. Du har lämnat 2019 bakom dig och kämpar vidare mot dina drömmar. Men glöm för all del inte bort dig själv under vägen och lova oss att njuta av resan.

Hur kan du pusha dig själv ett steg längre för att nå dina drömmar och bli en 2.0 version av dig själv i år? Vi har samlat våra 5 bästa tips på vad varje powerkvinna borde anamma under 2020.

  • Att lära älska sig själv- på riktigt

Vi säger det igen och det tåls att upprepas, self-love är så mycket mer än en lyxig sheet mask. Du kommer långt med att älska dig själv och sätta ditt eget välmående i första hand. Våga förvandla dina svagheter till styrkor. Och kom ihåg, sätt på din egen syrgasmask innan du hjälper andra!

  • Att spara ihop till ett Fuck Off- kapital

Vare sig det gäller att lämna en arbetsplats du inte trivs på, att våga starta eget eller att lämna en destruktiv relation så finns det en trygghet i att ha ett Fuck-off konto som backar dig. Känns det för avlägset? Ta del av vår guide till hur du börjar spara till ett sådant.

  • Att ha kul på vägen

Det är lätt att sätta på sig skygglapparna och arbeta hårt fram mot sin dröm. Men glöm inte bort att ha kul på vägen! Avsätt dig tid för att ha kul i jakten på din dröm. Kanske är det dags att börja den där Zumba-klassen du så länge drömt om eller att gå en språkkurs för att lära dig ett nytt språk?

  • Att gå offline

Att ta en paus från det digitala är lättare sagt än gjort. Sanningen är att alla skulle må bra av en liten digital detox med jämna mellanrum. Ta del av våra konkreta tips på hur du gör en digital detox. Känns det för svårt? Se till att ägna dig åt en syssla som inte ger utrymme för digital aktivitet 2-3. timmar i veckan (tro oss, du missar ingenting).

  • Att aldrig sluta utbilda sig själv

Sluta aldrig att utbilda dig själv. Vare sig det gäller att läsa dagstidningen varje morgon, ta en snabbkurs i den senaste uppdateringen av det verktyg du dagligen använder dig av på arbetet eller att ta en kvällskurs i matlagning. ALL kunskap är BRA kunskap.

Av Nathalie Rajic

    Lämna en kommentar

    Her Way Self Care Favoriter för Kvinnor av Kvinnor