fbpx
0
Mental Balans

5 sätt att level upp ditt 2023

8 February, 2023

Är du också trött på new year, new me- konceptet? Låt oss berätta att det är vi med. Alla dessa lovord om en ny fräsch start, för att vakna upp den 1 januari och känna precis likadant som dagen innan. Istället för att fokusera på att återuppfinna en helt ny livsstil så handlar det snarare om att finna de där små guldkornen till dagliga rutiner som får dig att vilja hoppa ur sängen av glädje och entusiasm varje morgon. Same you, fast med brand new routines.

Här kommer 5 tips på hur du kan göra ditt kommande år mer extra

1.Definiera dina mål och skapa en plan

Vad drömmer du om? Yes du, och inte alla andra. Sätt specifika och mätbara mål som du önskar att uppnå under det kommande året. Ju klarare du gör det för dig själv, desto tydligare blir det att se din egen masterplan. Att skapa mål och en plan att följa, hjälper dig att hålla dig fokuserad och motiverad längst vägen.

2. Grow and Glow

Utöka kunskapsbanken för att fortsätta utvecklas. Alla framgångsrika människor spenderar en stund om dagen med att samla på sig ny kunskap, vare sig det är i form av att läsa en bok, lyssna till en föreläsning, onlinekurs eller att lyssna på inspirerande podcast. Är det svårt att få in tid till att samla på dig ny kunskap? Använd dig av det medel som är lättast för dig och din livsstil och avsätt en specifik tid för denna stund. Gör det till en vana och rutin att vilja utvecklas och samla på dig mer kunskap.

3. Se över dina dagliga rutiner

Inget är så avgörande för din personliga framgång som dina dagliga rutiner. Det innebär inte att du behöver stiga upp 05.00 om morgonen, ut på en hurtig löptur och drick färskpressad celleryjuice. Det handlar om att byta ut den där rutinen som hindrar dig från att ta dig steget närmare din dröm. Låt mig ge ett exempel, det är bra att koppla av framför Netflix, men kanske inte varenda kväll. Finns det något du kan byta ut det mot?Att röra på dig, laga en näringsrik middag eller varför inte gå den där onlinekursen du längtat efter?

4. Prioritera Self-care

Att ta hand om din mentala hälsa är lika viktigt som att värna om din fysiska hälsa. Tar du regelbundna pauser i din vardag, en stund skärmfri tid eller en tyst stund bara för dig själv? Våra Her Way Self Care tools är skapade för att hjälpa dig bjuda in mer självkärlek, sänka stressnivån och skapa en ritual för ditt eget välbefinnande. Treat yourself!

5. Omge dig med rätt människor

Du blir som du umgås heter det. Och mycket riktigt. Genom att omringa dig med positiva individer som heja på dig och vill ditt allra bästa kan även du känna dig bekväm med att vara ditt allra bästa jag. Människorna vi umgås med har ett större inflytande på våra liv än vad vi anar. Så se till att välja din skara med omsorg och omringa dig med människor som inspirerar dig och motiverar dig till att må bra och vara ditt allra bästa jag.

Text Nathale Rajic

Bild Pinterest

Newsletter