fbpx
0
Karriär

Allt om “The Lucky Girl Syndrome” och hur det kan hjälpa dig nå dina drömmar

14 February, 2023

Lider du också av “the lucky girl syndrome”? Om inte så är det verkligen ett tillstånd du vill fånga. Precis som det låter så handlar det om att du är den lyckligaste tjejen i världen. Alla kan anamma “the lucky girl syndrome”, det handlar enbart om din inställning och ditt synsätt på dig själv och livet.

Affirmationer- hur gör man?

“The lucky girl syndrome” är en typ av affirmation, vilket innebär att det du sänder ut kommer att komma tillbaka till dig eller förverkligas. Att lida av “the lucky girl syndrome” handlar om att du hela tiden intalar sig själv att du är den lyckligaste tjejen i världen. Men också om att anamma ett positivt tänkande, visa tacksamhet och att ta vara på livets möjligheter.

Affirmationer och “the lucky girl syndrome” är ett slags state of mind som du strävar efter. Det handlar om att försöka lura din hjärna till att tro på något tills det är din sanning. Låter det svårt? Det tar inte mer än några minuter om dagen för att lyckas med dina affirmationer. För dig som är nybörjare med affirmationer och tycker att det låter spännande, följ “the four steps to success” som vi kallar det. Det är några förhållningssätt för att du ska lyckas med dina affirmationer och se dem förverkligas.

Steg 1

Börja med att bestämma vad det är du vill affirmera. För “The lucky girl syndrome” handlar det om att affirmera att du är den lyckligaste personen i världen vilket är en typ av affirmation. Du kan affirmera precis vad du vill, vad är det du vill lyckas med eller hur vill du uppfattas? Några exempel är “jag är stark”, “jag är framgångsrik” eller “jag älskar mig själv”.

Steg 2

Skriv ner dina affirmationer, det är första steget för att skicka ut dem i universum och se dem förverkligas. Skriv ner dem någonstans där du ofta kan kolla tillbaka på dem. Det kan vara i anteckningar i din telefon, eller varför inte sätta upp en lapp på din badrumsspegel. Välj det som fungerar för dig så att du alltid kan ha dessa motiverande anteckningar till hands.

Steg 3

När du har bestämt vad det är du vill affirmera så måste du komma ihåg att kontinuerligt påminna dig själv om dem. Det kan vara att du varje morgon eller innan du går och lägger dig upprepar dina affirmationer till dig själv. För att affirmationerna ska förverkligas så måste du kontinuerligt skicka ut dem till universum och övertala dig själv att de stämmer.

Steg 4

För att dina affirmationer ska förverkligas så måste du prata om dem som om att de redan har hänt eller stämmer in. Använd till exempel inte uttryck som “jag vill” eller “jag ska”. Testa istället att använda uttryck som “jag är” eller “jag kan”, på detta sätt kan du lura och förvirra din hjärna att tro på det du affirmerar.

Positiv inställning för att attrahera nya möjligheter

Kom ihåg, att lida av “the lucky girl syndrome” handlar inte om att du ska vara lycklig hela tiden, utan om att ha en positiv inställning och ett positivt synsätt som hjälper dig att attrahera nya möjligheter. Du kommer att känna dig förvirrad om och om igen men om du bara konstant övertygar dig själv att du är den lyckligaste personen i världen så kommer du att vara det.

Text Molly Vasberg

Bild Pinterest

Newsletter