fbpx
0
Skönhet

Förläng sommarens lyster med BUS

6 september, 2020

ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR.

För att bibehålla sommarlystern behöver vi vistas ute i solen som i nuläget blir lite svårare när årstiden förändras och höstens krispiga vindar väntar runt hörnet. Så vad gör vi för att förlänga våra soliga och varma dagar för att förlänga den fina sommarfärgen? Jo, vi använder oss av brun utan sol – det bästa knepet för att behålla glowet! 

Vi har fyllt på hälsoförrådet med D-vitamin så det räcker inför vinterhalvåret samtidigt som vi fått det här fina sommarglowet. Vi vill inte riktigt att sommaren ska ta slut och letar efter alla möjliga knep för att förlänga dessa härliga månader som vi haft i solen och för att bibehålla sommarfärgen. Det finns många alternativ för att underhålla just färgen, men brun utan sol är det som utan tvekan fungerar bäst. BUS är snabbt och effektivt, sparar oss tid, är skonsamt mot huden och dessutom snäll mot plånboken, endast en massa fördelar i ett. Idag ger brun utan sol minst lika naturligt resultat som det vi uppnår när vi solar och dessutom kan du ha 100% gott samvete när du använder busprodukter. Läs vidare för att ta del av de bästa knepen för att lyckas med en perfekt brun utan solapplicering:

Vad är BUS och hur fungerar det?  

Brun utan sol är en produkt som innehåller ett naturligt sockerämne, DHA som är en förkortning på Dihydroxiaceton. När du applicerar brun utan sol på kroppen reagerar i sin tur sockerämnet med överhudens proteiner som då ger huden dess bruna färg. Produkter som innehåller DHA är helt ofarliga och kan med fördel användas för alla hudtyper, även den känsligaste. Idag kommer brun utan sol produkter i olika nyanser och konsistenser för alla uppfylla alla önskemål – så som krämer för både ansikte och kropp, ansiksmistar, servetter, kroppssprayer, gradualtanners och många fler. Eftersom dessa produkterna blivit så pass populära på skönhetsmarknaden finns det en stor del kända varumärken som arbetar både ekologiskt och naturligt, vilket gör det lättare för oss att investera i en bra naturlig selftan samtidigt som vi skänker en extra omtanke till både huden och naturen – vilket är två stora stora plus!

Hur lyckas vi få till en snygg applicering?  

  1. Exfoliera huden med skrubb, peeling eller att torrborsta huden. Att börja med en peelingeller att torrborsta innan man använder brun utan sol hjälper till att få bort döda hudceller och förbereder huden inför kommande produkt. Applicerar du produkten direkt på torr hud blir resultatet ofta fläckigt och ojämnt.  
  1. Återfukta huden innan du använder bus. Att ge huden extra fukt efter peeling bidrar till ett mer långvarigt och jämnt resultat. Även om du använder brun utan sol i form av exempelvis lotion kan fukt vara ett avgörande steg för en fin grundfärg. 
  1. Använd en handske vid applicering. Att använda en brun utan sol-handske minskar risken för oönskade ränder, linjer och fläckar. Arbeta alltid i cirkulerande rörelser i lymfans riktning, alltså mot hjärtat.
  1. Välj en passande produkt. Det är skillnad på brun utan sol för ansiktet och brun utan sol för kroppen. Var noga med att välj en som passar det resultatet som du är ute efter. Beroende på om du har exempelvis oljig eller torr hud, finns det brun utan sol som anpassar sig efter olika hudtyper.
  1. Sist men inte minst, fortsätt att återfukta. Det gör att färgen håller längre. Beroende på vilken produkt som används brukar resultatet hålla i upp till en veckas tid. Därefter kan det vara en god idé att börja om proceduren inför nästa applicering, detta gör att ni för bästa möjliga resultat av busen och kan njuta av sommarglowet lite till!

Her Way BUS Favoriter

Text Martina Hagenborn  

    Lämna en kommentar

    Nyhetsbrev