Malmö

Beyond Us

29 oktober, 2019

För någon vecka sedan knackade det på dörren hemma hos mig och utanför stod en färgglad person med en rosa ballong i handen. En ballong som skulle visa sig vara en inbjudan till årets event, nämligen öppningen av Beyond Us – The Urban Market!

Kvällen började med en intim middag tillsammans med JWHF som hade bjudit in ett helt gäng underbara kvinnor och vilken middag sen, dukningen var helt fantastisk och maten från Spoonery väldigt god.

Här har vi Christin som hälsade oss välkomna och berättade lite om kvällen och Beyond Us.

Titta på dukningen, läste på Christins blogg att de hade kommit dit med typ 5 hinkar blommor, till och med efterrätten var prydd med blommor och blad.

Här ser vi Karin och Jenny som bloggar hos JWHF.

Kajsa och Nathalie var såklart där. Nathalie som driver Her Way och Kajsa som hade en spännande nyhet att avslöja. Mer om den kan du läsa på hennes blogg.

Under hela middagen och kvällen fick vi en spelning av DJ A Sisters.

Mitt under kvällens gång blev vi överraskade av Simon från Salong Betong som kvällen till ära bjöd på en tatuering för de som kände sig modiga, jag skrev upp mig på listan och blev den femte i tur. Nyfikna på vad det blev?

Ska bli spännande att följa Beyond Us och se vad de kommer bjuda på i framtiden, redan nu var butiken fylld med roliga varumärken och godsaker. Tack för inbjudan, kvällen och tatueringen. Detta gjorde ni bra!

    Lämna en kommentar