Motherhood Tips

Boktips: Hidden Places

14 maj, 2020
Hidden Places bok

Jag skulle vilja tipsa er om en helt magisk bok, nämligen Hidden Places. En 263 sidor tjock bok med kreativ skaparglöd. Sida efter sida finner en inspiration och pyssel som jag vill göra tillsammans med L NU. Det kliar i fingrarna medan jag bläddrar. Minns att jag älskade dessa typer av böcker när jag var liten. Min absoluta favorit var Linneas årsbok, där en (likt denna) fann pyssel och idéer baserat på årstiden. Fantasin frodas verkligen i denna bok och nya påhitt blandas med bortglömda barndomsminnen. Låt oss kika lite på ett par väl utvalda favoriter (vill ju inte avslöja hela bokens innehåll).

Denna käppdrake exempelvis. Har skrivit upp *fina mönstrade tyger* på min loppisinköpslista.

Och här, ett pyssel jag redan hunnit göra. Förra veckan färgade jag nämligen tygremsor med avokado och nu hänger det en vimpel av dessa remsor på L’s rum. Ska visa er!

Hidden Places varvar finurliga pyssel med tips på busiga lekar för alla åldrar samt andra idéer för hur vi vuxna kan resa in i barnens magiska värld. Dessutom gillar jag att återbruk och loppisfynd är ett övergripande tema boken igenom pga min största hobby. Nu är den en given favorit hemma i bokhyllan och toppen att plocka fram när ens egna fantasti sätter gränser. Sofia Vusir Jansson och Nathalie Myrberg är personerna bakom denna bok. Slut på tips!

    Lämna en kommentar