Inspiration

Drömboende: Hedlandet Lintorp

18 maj, 2020

Detta hus på Hedlandet Lintorp strax utanför Mariefred som nu ligger till salu på hemmet är minst sagt ett drömboende. Med 85 bilder på hemnet känns det ju nästan som att man redan varit på visningen. Det har allt och lite till som jag drömmer om i ett hus. Den röda träfasaden med de röda knutarna, den ockragula dubbeldörren med ett matchande lusthus. Den lummiga trädgården med blommande äppelträd, behöver jag skriva mer? Jag tror inte det, vi kikar vidare istället!

Drömboende

Huset är från 1800-talet och omgivningen med dess stenmurar, grusvägar och växtlighet är minst sagt idyllisk. Barnen i Bullerbyn-idyllisk. Tänk er att få uppleva alla årstidsskiftningar här, som att vara mitt i dom.

Drömboende

Här skulle jag bjuda över familj och vänner var och varannan dag hela sommarhalvåret. Till midsommar skulle vi springa emellan lusthuset och terassen mellan regnskurarna.

Och japp jag kan definitivt se mig själv cykla på denna landsväg efter att ha handlat till ytterligare en bjudning vid uteplatsen, denna gången ska vi grilla. Och äta upp den där smarriga jordgubbstårt som stod serverad.

Varsågoda, där fick ni något att drömma er bort till en sleten måndag som denna. Glöm nu inte för all del att kika in resten av bilderna på mäklarens hemsida, har redan hunnit spara 50% i min mapp om drömboende på Pinterest. Ha det!

Alla bilderna kommer ifrån mäklarens hemsida och är tagna av poppyloveyou.

    Lämna en kommentar