Inspiration

Drömkök

11 oktober, 2020

Inte sällan drömmer jag mig bort och fantiserar om mitt framtida kök. Just nu är denna drömmen mer och mer återkommande då jag för inte så länge sedan börjat jobba med kök och köksplanering. Så när jag sitter tillsammans med mina kunder och pratar med dom om deras drömkök så far ju tankarna iväg om kvällarna för hur min dröm ser ut. Jag tror jag är rätt säker i min vision, det skulle nämligen se ut lite så här:

Färgerna skulle gå i mjuka varma toner och luckorna skulle nog med all säkerhet gå i nyansen likt dessa på bilden. De skulle ha spegel och vara lådor. Jag tänker mig mycket trä, lantligt sekelskifte men utan en massa krusiduller, enkelt och rakt.

Om förvaring inte var något större hinder skulle jag helst skippa överskåp och ha ett och annat hyllplan för det allra viktigaste och finaste på display.

Pärlspont skulle vara ett måste.

Antingen från golv till tak.

Eller endast en bit upp på väggen mött av en fullblomstrande tapet.

Bänkskivan skulle vara i tunn sten och kännas kall när man drar handen mot den.

Och runt köksmöbler i mörkt trä hade jag haft plats för hela familjen, här hade vi samlats för trötta frukostar, långa middagar, mjöliga bullbak och stökiga glitterpyssel. Tror jag har lite detaljer att slipa på annars är det rätt självklart i mitt huvud. Kanske blir min vision en dag verklighet. Hur skulle ni beskriva ert drömkök?

Bilderna kommer från pinterest, klicka på bilden för att hitta källan.

    Lämna en kommentar