Loppis Öland

Ett gäng loppisfynd

16 maj, 2020
Två loppisfynd

Godmorgon allesammans! Som utlovad skulle jag ju visa mina senaste loppisfynd, bland annat från loppisen på Öland. Så här kommer det ett inlägg om dessa, för under 100 kr fick jag med mig alltsammans hem. Först ut har vi en brun smörkniv samt en tesil i form av en snäcka. Så fin tycker jag, jag råkade visst ge bort vår enda tesil till en vän när vi flyttade oops. Smörkniven och tesilen ligger på ett mjukt vitt örngott med vacker brodyr och knyten som jag också köpte. En tjuga räckte för alla tre fynd.

Loppisfynd

Sen hittade jag även ett helt gäng med gamla trådrullar i trä i en påse. Sånna här har jag haft uppskrivna på min loppislista då jag tänkt att dessa skulle funka fint som bord och stolar till L’s små möss. Hur gulligt?

Loppisfynd

Näst på tur är dessa två nystan med tygremsor, 2 ynka kronor för dessa. Har ju som sagt hängt upp en vimpel i L’s rum gjort av tygremsor i tre olika nyanser. De här två + ett gammalt örngott som jag rev sönder och färgade med avokado (japp det kommer ett inlägg om det).

Loppisfynd

Och så sist ut denna lilla kruka för en tjuga. Nu gäller det bara att hitta en yvig grön växt som skulle passa bra i denna, några tips? Det var allt för mig och mina loppisfynd för denna gång. Trevlig helg!

  • Svara
    nina
    16 maj, 2020 kl. 12:38

    wow, SÅ fin tesil!

Lämna en kommentar