Tips

Fina stickers till Instagram Stories

1 maj, 2020

Jag älskar att använda mig av fina stickers på Instagram Stories för att göra mina inlägg lite roligare. Det känns så pyssligt och som ett slags samtidens scrapbooking. Det tar mig tillbaka och ger mig lite kreativitet i vardagen vilket jag ju alltid välkomnar (det är lätt att bli glad för det lilla nu för tiden). Till en början tyckte jag det var lite knepigt att söka sig fram för att hitta till de fina, men framför allt att det tog så lång tid. Idag har jag hittat ett litet gäng med specifika sökord som har kommit att bli mina favoriter. Låt oss kika på några av dom:

En printscreen från Instagram som visar fina stickers.

Mycket illustrerade enkla texter, blommor och frukter i härliga färger. Titta bara så fina citroner.

En printscreen från Instagram som visar fina stickers.

Väntar fortfarande på tillfället då jag får en anledning att använda fåtöljen där på fjärde raden till höger i mitten för den är ju så fin. Önskar samtidigt att jag hade en här hemma i vardagsrummet i samma färg.

En printscreen från Instagram som visar fina stickers.

Alltså alla illustrationer av Marie Boiseau är ju hel makalösa. Sök på henne för att se ännu fler (!!)

Och för att hitta till dessa så swipar ni upp på er story, klickar på GIF och söker på sökorden så som jag har gjort här ovan. Men det vet ni ju såklart redan. Där blir de också betydligt finare eftersom alla stickers rör på sig på ett eller annat vis. Har ni några favoriter på fina stickers till Instagram Stories som ni alltid brukar välja? Om inte så kan jag ju passa på att addera den aktiviteten på listan över saker du kan göra när du stannar hemma. Det kan en lätt bränna av någon timme på. Haha!

 • Svara
  Elina Nilsson
  1 maj, 2020 kl. 20:17

  Åh va underbart, jag hade ingen aning om att de fanns så många fina stickers!

  • Svara
   Emma Nilsson
   1 maj, 2020 kl. 21:43

   Jodå, det finns mängder! Gäller bara att hitta dom, haha! <3

Lämna en kommentar