Loppis Öland

Häng med på loppis

12 maj, 2020
En bild på en stor grönt plåthus med skylten loppis på

För några dagar sedan tog jag bilen över bron och besökte en nyöppnad loppis i Algutsrum, häng med. På bara tjugo minuter var jag framme och det kändes som en lagom utflykt för dagen. Det var väldigt lite folk i lokalen vilket kändes skönt och personalen var duktiga på att ropa ut påminnelser till alla om att hålla avståndet. Loppisen låg i en stor lokal och här fanns massor av prylar, tyger och möbler med bra priser. Låt oss kika på vad jag fastnade lite extra för denna gång:

Loppis i Algutsrum

Fina omaka silverbestick för 3, 5 eller 10 kronor styck. Visst blir maten lite lite godare när en äter den med sånna här vackra bestick?

Små glasflaskor i olika storlekar, former och färger. Fina vid en dukning med vilda blommor i tänker jag.

Loppis i Algutsrum

En stol som inte var hel men fin ändå, som en piedestal för en vacker blomsterbukett i glasvas.

Loppis i Algutsrum

Och så detta drömskåp som dessvärre inte skulle få plats hemma hos oss just nu. Fyndpris dock, tror det kostade kanske 400 kr max.

En rosa lampskärm att bli kär i.

Loppis i Algutsrum

Och sist en fin flätad koffert samt ett gäng gamla tidningar och nothäften. Där i låg ett och annat omslag som skulle vara vackert att rama in och hänga upp vill jag lova.

Och det var allt denna gång på denna loppis i Algutsrum, här har ni mer info om den förresten. Jag hittade ett par prylar som jag köpte men inte fick med på bild. Tänker att jag kan visa dom i ett annat inlägg tillsammans med ett par andra fynd jag nyligen gjort så fort jag hunnit ta lite bilder på alltsammans. Lättare sagt än gjort tillsammans med en 1,5 åring som såklart vill vara med, som gjort för kaos. Hörs snart!

Förra gången ni hängde med mig på loppis var på Emmaus i Malmö.

    Lämna en kommentar