Her Way

Her Way Kick Off

16 januari, 2020
Her Way gänget på Boulebar

Hej fina ni, i söndags var jag på kick off med detta eminenta sällskap på Her Way. Ute hade himlen öppnat sig och det öste ner, jag som hade planerat att gå fick ta buss. Väl framme öppnade jag Boulebars tunga dörrar och där inne var det minsann en helt annan stämning än den jag precis lämnat bakom mig. Värme, hög musik, fullt med folk och mat både till höger och vänster. Snart var vi alla samlade Nathalie, Angelina, Julia, Frida, Gabriella och så jag.

Mitt i entrén möttes vi av ostron och champagne som vi åt på stående fot då det som sagt var fullt hus.

Men när det vankades provsmakning av en större rätt som krävde både kniv och gaffel blev det dags att leta upp sittplats. Boulebanans kant blev perfekt.

Det fanns inte bara mat att smaka på utan även drinkar som denna rosaröda rabarerdröm utan alkohol. Toppen för mig som inte druckit alkohol på jag vet inte hur länge, kan det vara fem-sex år nu. Äsch vem räknar?

Hela gänget <3. Det blev många skratt denna kväll, ingen som spar på sina historier här inte. Här hade vi dessutom lyckats knycka ett stort runt bord, så glad att jag har dessa som kollegor och vänner.

Prickiga nylonstrumpor, höga boots och leoklänningar på rad.

Och så de två som låg bakom hela kick off:en för Her Way ↑ bästa Nathalie och Angelina.

  • Svara
    Nathalie
    16 januari, 2020 kl. 21:17

    Vilka hörliga foton Emma! Underbart att ha med dig i söndags!

Lämna en kommentar