Motherhood

Lykkes höstgarderob

4 oktober, 2019

Det är höst. Jag blev ju mamma förra hösten och under ett djupt andetag hann det bli höst igen. Lykke hann bli ett år (strax). Överallt läste jag om hur fort tiden med barn skulle gå och även om ett år har varit en livstid för somliga har det för mamman varit ett enda ögonblick, om än ett långt sådant. Men med höstens intåg och storleksbyte, igen, så behövde Lykke uppdatera sin höstgarderob lite. Jag har ett par grejer markerade på Tradera tex regnbyxor, fleecetröja och skor men lite har jag köpt och fått nytt också. Vi kikar.

Längst upp såg ni en hängselklänning i mjukaste puderrosa här ovan en drömtröja som står högst upp min önskelista i storlek mamma.

Haklapp som min mamma i smyg virkat och skickat på posten.

Prickig regnjacka. + vann regnbyxorna på Tradera!

Mössor. Den till vänster har varit min favorit sedan jag fick hem den från Sunday Child i våras. I hörnet till vänster på båda bilderna ser vi en glimt av ett fint set med tröja och byxa i samma mönster.

Längst ner kommer fötterna. Dessa skor fick Lykke av mina gamla gymnasiebästisar. Älskar ju denna färgskalan och den smyger sig även in mer och mer i min egna garderob. Lykkes garderob brukar jag skrapa ihop och blanda med lite nytt, lite ärvt, lite handgjort (mamma) och lite second hand. Allt som är nytt ovan har jag handlat på mina favoriter Zara Baby Online samt H&M Baby Exclusive. Nu ska jag scrolla loss på Tradera efter ett par vinterskor vi spanat på samt åka till syrran och prova Lykkes kusins gamla overall.

 • Svara
  Johanna
  4 oktober, 2019 kl. 17:27

  😍❤️

  • Svara
   Emma Nilsson
   7 oktober, 2019 kl. 21:23

   <3

Lämna en kommentar