Motherhood Tips

Presenter till morsdag

26 maj, 2020
Presenter inför morsdag

På söndag är det morsdag och det är minsann en dag värd att ringa in i kalendern, med ett stort rosa hjärta. Min första fick jag fira förra året. Att vara mamma är hittills den svåraste uppgiften jag någonsin fått och jag tror nog inget kommer att klå den. Men det är också den uppgiften som varit mest givande och utvecklande. Denna morsdag kanske blir lite märklig för vissa av oss. Vissa mammor och barn får inte lov att ses, kramas, pussas eller fira som de brukar. Vissa får kanske istället ringa, facetimea, skriva brev eller skicka presenter med post. Här kommer lite tips på presenter till morsdag och i samma veva passar jag på att önska mig något utav detta själv.

1. Vad sägs om ett kamelbrunt påslakanset i mjukaste linne eller en lång och härlig sovmorgon. 2. De finaste av buketter levererade till dörren eller vildblommor plockade av dig. 3. En dag tillsammans på ett självplocksfält under juni för att plocka famnen full av ranunkel och anemoner. Eller tid att att vara ensam i naturen och andas. 4. Kaffekoppen Dotty eller frukost serverad på sängen (som gärna äts upp ifred därefter). 5. Ett nybakat bröd eller familjetid där ni tillsammans bakar och tar med på picknick. 6. En skön och luftig klänning med plats för att avnjuta vilken middag som helst i vilken position en vill.

Hoppas ni uppskattade min lilla önskelista och blev inspirerade + att jag skriver under på Fridas inlägg på samma tema: ”…om ingen köper dig något så ser du till att köpa det själv.” Oavsett hur eller med vem ni firar, eller om ni inte firar alls, så önskar jag er en mysig söndag. Kram!

Bilderna hittar ni i min mapp på pinterest.

    Lämna en kommentar