Skåne Utflykter

Utflyktstips: Glamping Skåne

30 juni, 2020
Glamping

Här kommer ett utflyktstips ni inte vill missa. Tänk att få vakna upp tillsammans med solen på morgonen, i en mjuk bekväm säng och blicka upp mot ett ljust tälttak där solstrålar dansar runt. Att få lyssna till fågelkvitter och vind som viner genom lövklädda grenar precis utanför de tunna tältväggarna. Det vore ju helt omöjligt att vakna på fel sida på denna magiska plats. Fina Nathalie har tillsammans med sin man startat Glamping Skåne, ett B&B och en oas mitt i den skånska sommarnaturen. Det ser helt magiskt ut, låt oss titta!

Titta så fint och lyxigt dom har gjort det. Här kan du spendera en natt eller två i ett inrett canvastält, sova i ordentliga sängar med fluffiga kuddar och mjuka täcken som värmer vid kyliga nätter. Med grönskande natur och frisk luft dygnet runt. Helt klart ett campingliv i min smak, vill kopiera och inreda sovrummet i samma varma, ombonade känsla.

Det ligger mitt i den skånska idyllen med gångavstånd till ett svalkande dopp i det blå och det bjuds på en frukostkorg på morgonen. Mer än det här behöver inte jag för att ha en alldeles underbar minisemester. En fantastiskt destination och utflyktsmål som jag vill tipsa er om. Hoppas jag får möjlighet att spendera en natt eller två i sommar. Kram!

Alla bilder tillhör Glamping Skåne.

  • Svara
    Nathalie
    2 juli, 2020 kl. 08:38

    Tack för ditt fina inlägg Emma! 💛

Lämna en kommentar