Inredning

Med nya kuddar välkomnar jag våren

11 januari, 2020

Jag var SÅ trött på våra blå kuddar i soffan i vardagsrummet. Nytt år, nya färger! Jag vill ljusa upp hemmet och ha en mer monokrom känsla i inredningen. Därför köpte jag nya kuddar att möta det nya året med.

Zebrakudden är från Classic collection och är i nyansen ”simply taupe”. Den finns här. Kudden framför är från H&M home classic collection och finns här.

Den ljusa kudden längst bak är också ny och kommer även den från H&M. Den är i bomullscanvas och finns här. Jag gillar att mixa kuddar i samma nyans men i olika material. Det blir lite mer levande på det sättet.

Kolla så ljust och vårigt det blev här inne nu. Och jag ÄLSKAR att den orangea kudden från Chatwaal & Johnson av en slump matchar med amaryllisen i daggvasen. Fint va!

Min lilla familj sover fortfarande och jag har tassat ner här till vardagsrummet. Jag har på vinterstudion i bakgrunden och väntar på att min kopp kaffe ska bli klar. Så skönt med helg! Vi har inga planer utan ska ta dagarna precis som de kommer. En plan har jag för söndagkväll! Vi som bloggar hos herway ska ha en kick-off! Det känns så roligt att få träffa vad som ändå får kallas för mina ”bloggkollegor”. Men i övrigt är våra dagar denna helgen helt obokade.

Vad ska du göra i helgen? Berätta!

 • Svara
  Sandra
  13 januari, 2020 kl. 19:26

  Hej Frida, tack för en bra blogg!
  Ett högaktuellt ämne men du tänker kring hållbarhet och hållbar konsumtion?

  • Svara
   Frida Kummerfeldt
   20 januari, 2020 kl. 21:25

   jag tänker lite grann på det. Inte supermycket. Jag tycker om mode och att shoppa. Jag försöker vara mer hållbar inom andra områden i mitt liv.

 • Svara
  Monika
  16 januari, 2020 kl. 17:12

  Väldigt fint blev det!

  • Svara
   Frida Kummerfeldt
   20 januari, 2020 kl. 21:25

   visst blev det! <3

Lämna en kommentar