Om mig

Hannah Vivere

9 oktober, 2020

Det känns så roligt att äntligen vara tillbaka i blogg-världen igen. Jag började blogga som femtonåring och det var en stor del av min uppväxt och det formade den jag är idag. Det var underbart att blogga! Men jag blev ju äldre, och snart började jag testa på nya saker, nya äventyr, nya städer, nya stilar och nya känslor och hade allt mindre tid för bloggandet. Min blogg hade en hel del följare på den gamla tiden, särskilt när jag öppnade upp mig om psykisk ohälsa, framförallt ätstörningar. Men jag pratade också mycket om drömmar, kärlek, inredning och goda frukostar! Bloggen var min livboj till stundom, jag kände mig så trygg av att ha en plats att skriva av mig på, och jag vet att några av er som läser detta har följt mig sedan dess och det betyder så otroligt mycket för mig! Sedan jag tog min bloggpaus har jag saknat att låta fingrarna flyga över tangenterna, att dela med mig av mina erfarenheter, tankar och drömmar. Tack vare det fantastiska Her Way-teamet är jag nu en del i blogg-världen igen, tillsammans med ett gäng fantastiska powerkvinnor dessutom!

I min blogg blir det mycket må-bra tips, men också business trix för den som har ett, eller är nyfiken på starta ett företag. Vi kommer även prata välmående, slow living, positiv psykologi och så ska jag dela med mig om mitt liv och min vardag i här Malmö. Hannah Vivere, ska vara en samlingsplats för alla som vill bli inspirerade att följa sina drömmar, utan att känna sig överväldigad av stress och ställa för stora krav!

Och för er som inte känner mig heter jag Hannah Ingelsten. Jag är 26 år, besatt av loppisfynd, inredning och all things business! Ni hittar mig på instagram som @hannah.vivere där jag framförallt delar med mig av renoverings-tips, eftersom jag inte kan låta bli att jämt och ständigt hitta på nya projekt i den lilla lägenheten jag delar med min sambo och min kattbebis Arwen. 

Vivere betyder att leva på italienska. Det är inte bara ett vackert ord, utan också en påminnelse om att vara i nuet, och leva på sitt eget sätt. Inte efter vad man tror att andra vill att man ska göra. Lite fint, tycker jag allt!

Här ska vi ha det sååå roligt tillsammans, det vet jag bara! Så dela gärna i kommentarsfältet vad ni allra helst vill att jag ska blogga om, så ska jag se till att er önska uppfylls. Vi hörs alldeles snart igen hörni.

 • Svara
  hannahvivere
  11 oktober, 2020 kl. 17:01

  Test

 • Svara
  Filippa
  12 oktober, 2020 kl. 03:22

  Så himla himla glad att du är tillbaka!! Älskade stunderna över på coffeeworld, det var så mysigt att gå in i din lilla värld och bara få vara. Du inger ett sådant lugnt bara genom att skriva tycker jag! Älskar det.

  • Svara
   hannahvivere
   12 oktober, 2020 kl. 08:58

   Tusen tack kära du! Åhh det gör mig så glad att höra. Jag har saknat detta så himla mycket!! Stor kram till dig! Och skriv gärna om det är något särskilt inlägg du skulle vilja se här ❤️

 • Svara
  Karin
  13 oktober, 2020 kl. 22:47

  Vill inspireras & blir inspirerad av ditt hem & din klädstil. Med andra ord ös på med inredning & dina härliga outfits 🙏🏼😊❤️

  • Svara
   hannahvivere
   14 oktober, 2020 kl. 09:25

   Tack snälla du för tipsen! Mer kläder och inredning ska bli! Jättekul ju! 😊 Kram kära!

 • Svara
  Sandra
  1 november, 2020 kl. 09:23

  Hej!
  Hittade precis hit och läst varenda inlägg nu. Så mysig och fin blogg❤️

  • Svara
   hannahvivere
   2 november, 2020 kl. 11:57

   Tusen tack kära du, vad glad jag blir! Välkommen hit! Hör gärna av dig om det är något speciellt typ av inlägg du vill se! 💗

Lämna en kommentar