Vardag

Shoot med Avisuals.

13 oktober, 2020

Förra veckan hade jag en riktigt härlig morgon tillsammans med Amelia Barklid, fotograf och grundare av Avisuals. Med en kaffe i handen tog vi oss till gamla stan och slottsparken för ta några bilder åt mig! Hur mycket jag än försöker är jag inte bra på att ta kort på mig själv. Det insåg jag särskilt när jag fick bilderna av Amelia. Jag är helt blown away av hennes fotografier! Så himla härliga nyanser, krispighet och känsla i alla kort hon tar. Bästa fotografen jag vet!

Full-on höstkostym! Jacka och loafers från monki, byxor och ringar second hand, väst från HM och väskan köpte jag i rasande panik på Lindex på Göteborgs station. Ibland är spontanköp de bästa köpet!

Hur mycket älskar vi inte stan nu när alla gator är täckta av rostfärgade löv?

Jag är faktiskt helt otroligt obekväm framför kameran egentligen. Nästan så att det blir jobbigt! Därför är jag såå tacksam när fotografer som Amelia kan hjälpa mig, guida mig till hur jag ska stå och tänka för att få fram det jag vill. Tio minuter in och jag kände hur bekväm som helst! Underbar känsla.

Amelia hänger i Malmö och fotar främst par- och familjeporträtt, men även bröllop och events! Hon var även den som fotade press-bilderna på mig och Elin när vi öppnade vårt kafé. Behöver du en fotograf rekommenderar jag verkligen att ta kontakt med Avisuals på amelia@avisuals.se. Och kolla även in hennes ursöta hundar Kailo and Lake här! Tack Amelia för ditt grymma jobb!

Hoppas ni har en härlig dag alla! Kommentera gärna om det är något särskilt ni vill se här. Kärlek.

 • Svara
  Malli
  13 oktober, 2020 kl. 20:20

  Hej! Så kul med blogg!! Det funkar dock inte att följa på Bloglovin, kanske något du kan föra vidare? <3

  • Svara
   hannahvivere
   14 oktober, 2020 kl. 09:23

   Hej! Tusen tack kära du! Jag har kikat på det här med bloglovin nu och jag tror att det ska funka! Klicka här.

   Stor kram till dig!

 • Svara
  Amelia
  14 oktober, 2020 kl. 14:12

  Tack för de fina orden, och för en härlig fotografering!!! Grymma du, ska bli så kul att följa ditt bloggande igen ✨

  • Svara
   hannahvivere
   15 oktober, 2020 kl. 11:29

   Tack snälla du, vad fint att höra! Åh, bilderna blev amazing, du är grym!!!

 • Svara
  Johanna
  15 oktober, 2020 kl. 21:36

  Otroligt fina bilder på dig! <3 Och så roligt att du har börjat blogga igen.

  • Svara
   hannahvivere
   16 oktober, 2020 kl. 09:52

   Tack snälla du! Det gör mig så himla glad!! <3 <3

 • Svara
  Fine
  17 oktober, 2020 kl. 16:21

  Så otroligt jäkla fin! Så glad att få följa ditt liv såhär <3

  • Svara
   hannahvivere
   17 oktober, 2020 kl. 16:54

   Babe! Tack kära kära du! Ja det är helt underbart att få börja blogga igen! ;*

Lämna en kommentar