Vardag

Vykort från veckan.

17 oktober, 2020

Dags för mig att bjuda på lite vardag här i bloggen! Min vecka har varit en utav de finaste veckorna på länge. Jag vet inte om det är att hösten äntligen är här på riktigt, att jag har mått väldigt bra eller att vissa veckor bara är så: man är lite gladare, lite lugnare, har lite bättre självförtroende, och tillsammans blir allt ett resultat välbefinnande och lycka. I alla fall, här kommer några bilder från en härlig vecka!

Jag har pluggat från kökssoffan. Här är det nästan lite för skönt att sitta! Väldigt pyjamasvänligt. Kan det vara något av det bästa med att plugga distans? Man får sitta mjukt och ha på sig pyjamas. Så har jag fyndat en ny lampa till fönstret också. En skomakarlampa! Från Tradera.

Axel och jag firade tre år ihop. Den morgonen gjorde jag oss varsin smoothiebowl med banan, blåbär och massvis med jordnötssmör! Hur gott som helst. Så glad att jag träffade honom.

Vårt nya soffbord har äntligen kommit och vi är såå himla nöjda! Här har det stått tända ljus hela veckan, morgonkaffet dricks här och på kvällen har vi bänkat oss framför The Newsroom som är vår favvo-serie just nu. Katten har dock ockuperat ena halvan av soffan, men det är väl ett pris man får ta när man har spenderat tusenlappar på en extra skön hängplats!

I går besökte jag min kära Elin i hennes nya hus! Vi drack kaffe och åt raw-bollar. Nam! Ni kan följa hennes renoveringsresa och mycket annat på instagramkontot Änghaga1.

Idag tog jag mig ut i solen för en loppisrunda. På Emmaus fyndade jag den här fina pallen för sextio kronor! Jag är en och sjuttioen m lång men ändå når jag inte upp till hyllorna i köket! Så nu kan min sambo få andas ut, eftersom han slipper springa och hjälpa mig ta ner glas, pasta och kryddor var eviga stund!

Så besökte jag Floreras, en fantastiskt grann blomsterbutik på min gata där jag köpte ett par hortensior! De är så fina, håller länge och blir om möjligt ännu vackrare när de torkar. Är förälskad!

Nu ska vi njuta av lördagskvällen. Det blir ett glas vin, en film och lite ostar. I morgon ska vi äntligen slipa golvet i sovrummet, bland annat! Det kan ni följa via min instagram. Som ni vet har jag ju dragit igång ännu ett renoveringsprojekt och mer om det kan ni läsa i inlägget här.

Hur spenderar ni denna höst-ljuva helg? Berätta så hörs vi snart igen. Kärlek.

    Lämna en kommentar