Inredning

Om vårt nya allrum och månadens bästa loppisfynd.

8 november, 2020

Söndag, och ända sedan Axel kom hem från sin vecka i Värmland har vi njutit såå mycket av vårt nya allrum, och nöjda vi är! Det var sannerligen värt att hetsa igenom en hel vecka för att få ihop allt. Men nu är det nog färdigrenoverat för ett tag! Idag tänkte jag visa er hur det blev! Och vi börjar med väggfärgen, som är lite mer grå i verkligheten än på bilderna, den är från Flügger färg och heter Misty Olive.

Största projektet var att måla väggarna och sätta upp våra nya hyllor. Projektet startade när vi bestämde oss för att köpa en större tv, det är ju inte den snyggaste möbeln och då passar ett par vägghyllor utmärkt!

Två vintagefynd jag älskar: en tre-delad spegel jag hittade på Marketplace och i går, till min och min cykels stora förvåning, fann jag ett jättestort tråg på på myrorna. Jag kunde verkligen inte låta bli!

På tv-hyllan har jag placerat dit två fina urnor jag hittade på en loppis-tur förra helgen, en bunt tidningar, tråget, en stor kudde jag har vikt ihop, murgröna och några korgar.

Och så ett magiskt palettblad i vinrött.

Vi tog ner vårt gamla lantliga matbord och slängde upp det alldeles för stora långbordet! Mysigare såhär.

Funderar på en knopplist på kortsidan där jag kan hänga amplar, förkläden, korgar och vår gulliga damvippa. Dock är jag väldigt förtjust i att inte ha något alls på väggen! Vad tror ni?

Vårt första julpynt!

Hoppas att denna gror till gigantisk en vacker dag! Fick förresten ett grymt fikus-tips här om dagen! Man kan ta fram saxen och klippa av de mörka bitarna på bladen! Sjukt va? Men det går alldeles utmärkt.

Favoritlampan Break från Nordlux. Urnan och krukan är båda vintagefynd!

Älskar vår soffa så väldigt mycket. Klicka här för att se hur vi gjorde en total makeover av en gammal ikea-soffa . Bordet är från Ernst och jag älskar att fylla det med en massa ljuslyktor!

Taklampan har jag fått många frågor om! Den heter bidar och är från House Doctor. Jag hade tittat på den läänge men så en dag dök den upp på blocket! Ödet? Jag tror det. Cyklade i spöregn för at hämta upp den! Dum ide, men den klarade sig och nu är det min käraste lampa!

Nu är vi som sagt superdupernöjda med renovering för ett tag! Jag vill verkligen komma tillbaka till mina vardagsrutiner i morgon. Men först, en slapp dag i soffan framför Modern family, klappa Arwen på magen och kanske en bulle till fika!

Har du några renoveringsprojekt igång? Berätta! kärlek.

Lämna en kommentar