Inspiration Vardag

En rutig duk och en dubbel espresso.

28 november, 2020

Godmorgon. Idag ska jag på en härlig utflykt med min kära mor. De blir mycket second hand! Är på jakt efter två bruna stolar, ett nytt nattduksbord med låda och lite annat ljuvligt! Någonstans i mig känns det dessutom som om det här är sista helgen på stan. Dags att stanna hemma nu, både för att julmysa men också för att inte riskera mig själv eller någon annan Corona. I morgon ska vi förhoppningsvis baka pepparkakor!

Här kommer en frukost som är typiskt mig. Dukade lite juligt gjorde jag också! Alltså en frasig croissant är min absolut bästa fika. Tillsammans med sambon och en kopp kaffe startar jag dagen bra.

Duken och linne-servetterna är från HM Home, skeden är ett vintagefynd, koppen har jag gjort själv, den lilla kannan och tallrikarna är från second hand.

En mandelcroissant och en vanlig tack snälla! Så väldigt gott tillsammans med en dubbel espresso.

Så, nu ska jag sluka min andra kopp och svida om till dagens outfit. Jag skulle så gärna vilja veta av er hur ni tänkt spendera denna lördag! Ska du mysa hemma, ta en runda i någon butik, se en långfilm eller kanske baka något? Berätta! Det vore roligt att lära känna er alla lite bättre. Kärlek.

    Lämna en kommentar