Vardag

Ny blogg i Januari!

16 december, 2020

Kära ni! Snart är det julafton och det ska bli väldans mysigt tycker jag. Sedan är det ju inte långt kvar till Januari och då ska ni inte besöka mig på just den här adressen längre! Jag är väldigt tacksam för att få ha bloggat på HerWay ett tag, men nu vill jag gå min egen väg. Min nya blogg håller jag på designa i detta nu, och kommer vara redo i Januari, kanske till och med mellandagarna!

Håll utkik på instagram för att hitta till min nya blogg när den lanseras! Och vet ni det bästa av allt? Bloggen kommer äntligen finnas på Bloglovin’!

Nu undrar jag hörni, vad ni allra helst vill att jag ska blogga om på min nya adress. Samt om ni tycker bäst om Hannah Vivere (mitt lilla alias) eller om jag ska gå oldschool och döpa bloggen till Hannah Ingelsten, mitt riktiga namn. Små problem i know men det är ju trots allt ni som gör mitt bloggande möjligt!

Så vi ses på instagram och sedan på min nya blogg i Januari!
Kärlek!

 • Svara
  Moa
  17 december, 2020 kl. 20:21

  Jag röstar för samma upplägg som du haft här!
  Och för Hannahvivere.
  Gud så spännande!!

 • Svara
  Jenny
  18 december, 2020 kl. 08:17

  Hanna Vivere tycker jag 🙌😊

Lämna en kommentar