La Vie est Belle

10 saker du inte visste om mig.

17 april, 2020

Jag har låtit mig inspireras av Frida Kummerfeldt och skapat en liten lista på 10 saker du inte visste om mig. För er som hängt med mig sedan Cosmopolitan-tiderna känner säkerligen igen det mesta. Men för er nykomna läsare- enjoy! 💜

1.Förutom New York så har jag även bott i Barcelona, Altea (spanien)och Abu Dhabi.

2. Innan jag fick barn arbetade jag som flygvärdinna i 8 år. Jag älskade att fara och flänga och att kunna ha friheten att driva bolag, vara kreativ och blogga vid sidan om flygandet.

3. Första gången jag besökte Serbien var jag 25 år (trots att min pappa kommer därifrån). Jag blev bjuden till Serbien av den serbiska ambassaden i Sverige, för att blogga om Belgrad, som på den tiden var ett väldigt upcoming resmål. Hur det kändes? Som att äntligen hitta hem!

4. Jag är grym på att dansa salsa, merengue och bachata! Jag har alltid älskat att dansa och började med balett när jag var 4 år.

5. När jag var liten drömde jag om att arbeta som flygvärdinna, skribent och driva eget bolag (det säger väl en hel del om min målmedvetenhet). När jag berättade detta för en kille jag fikade med när jag var 20 år så skrattade han åt mig. Ni förstår väl att det inte blev fler kaffe med den här snubben?!

6. Förutom svenska och engelska så kan jag även prata spanska.

7. Jag startade min första blogg 2006 och började frilansa som skribent för olika onlinesajter i samma veva.

8. Jag köpte min första suit när jag gick i 7:e klass (hello 2000-talet)och blev kallad för ”Ministern” av mina närmsta vänner, för att jag redan då älskade kavajer och även var politiskt engagerad.

9. Jag älskar lakrits- på allt. Godis, glass, mat och i dryck. You name it!

10. När jag inte har latinamerikansk musik i lurarna så lyssnar jag gärna på rock 🤘🏼

    Lämna en kommentar