La Vie est Belle

en kreativ vecka i sommarhettan.

28 juni, 2020

Efter att ha frågat er vad ni vill se mer av här på bloggen och Instagram så har ni delat med er av att ni önskar att se mer av min vardag och att få ta del av hur jag kommit dit jag är idag. Och jag lyssnar! Men ska jag vara ärlig så har de senaste arbetsveckorna bestått av alldeles för mycket admin och planering inför hösten. Och det kommer att ske massor av spännande saker, men först ska jag njuta av att sommaren äntligen är här!

Den senaste arbetsveckan har verkligen bjudit på kanonväder.

I torsdags var det dags för fotografering för Yves Rocher tillsammans med Lina Arvidsson. Vi skulle ta fram bildmaterial till deras digitala kanaler, som innebär Sociala medier, hemsida och nyhetsbrev. För ovanlighetens skull agerade jag framför kameran istället för bakom, tillsammans med Gabriella. Värmeböljan som hade slagit till tidigare under veckan höll i sig och vi fick jobba effektivt för att inte smälta bort i junihettan.

Vi plåtade långt in på kvällen på de vackra ängarna och jag fick bära den drömmiga klänningen efter den andra. Dagen avslutades med en härlig middag med utsikt över det vackra landskapet, innan det var dags att gå upp tidigt om morgonen för att fortsätta plåta.

I lördags styrde kosan till glampingen där vi inväntade gäster över helgen. Pablo och jag hade fått barnvakt och var för första gången barnfria på torpet.

Tiden går snabbt när man har barn ihop och det är inget nytt att man lätt glömmer bort varandra i den hektiska vardagen. Vi fick äntligen lite kvalitetstid ihop, kunde prata oavbrutet och njuta av varandras sällskap över gott plock. Innan det var dags att åka hem till Malmö igen tog vi oss ett svalkande dopp i havet. Behöver jag säga att det kändes som balsam för själen?


    Lämna en kommentar