Resor

en tur till logi gamlegård.

17 maj, 2020

I torsdags tog jag och Gabriella oss en tur till Logi Gamlegård på Österlen för att få en paus från storstadslivet. Vi blev varmt välkomnade av Gitte Harbo och hennes fina familj som driver gården ihop och fann massor av inspiration i alla vackra vrår.

På kvällen avnjöt vi en avkopplande stund i den bubblande Jacuzzin till den vackra solnedgången över det skånska landskapet. Jag blev påmind över hur fantastiskt vackert här är under sommartid med blommande rapsfält så långt ögat kan nå.

Efter spastunden hängde vi på det mysiga hotellrummet och käkade ost, goda chokladpraliner från Chocolatte och drack fransk lemonad. Vi pratade om livet och alla framtidsdrömmar. Ni kan ju tro att denna mamma njöt av lite egentid efter åtskilliga vabb-dagar de senaste veckorna.

När du bor på Logi Gamlegård blir du serverad frukosten i en söt korg att avnjuta på valfri plats. Vi hade planer på att äta frukosten utomhus i trädgården men då det regnade denna morgon fick vi istället avnjuta frukosten i sängen. Inte mig emot eftersom jag älskar just kaffe och frukost på sängen!

Innan lunchdags körde vi ett yogapass tillsammans med Anette, mamma till Gitte som driver gården ihop med sin dotter. När magen började att kurra serverades det grillad korv med bröd med diverse smaskiga tillbehör.

Strax innan det var tid att köra hem till Malmö var det dags för det primära ändamålet med vistelsen, att träffa ett medium som även gästade gården. Jag fick en timmes privat sittning med honom och kom därifrån med en hel del nya intressanta insikter. Påfylld med energi styrde vi kosan hem till stan igen.

Ett stort tack till Gitte Harbo med familj för er värme och gästvänlighet på er fina gård!

 • Svara
  Emma
  23 maj, 2020 kl. 13:25

  Ser underbart ut!

  • Svara
   Nathalie Rajic
   24 maj, 2020 kl. 08:41

   Rekommenderar varmt 🙂 Väldigt barnvänligt också!

Lämna en kommentar