La Vie est Belle

på senaste.

11 oktober, 2020

Att jag aldrig lär mig, att tempot går från 0 till 100 så fort vi skiftar från sommar till höst. Jag blir lika tagen varenda gång och behöver ständigt påminna mig själv att starta mjukt. Jag trivs ju som bäst när det sker saker men jag behöver lära mig att driva företag är som ett maraton, inte en sprint. Det gäller att fördela energin och anpassa farten.

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag längtar redan efter Slow mornings och kaffe i sängen. Det bästa med helgerna helt klart. Allra helst i våra härliga sängkläder från AB Småland som är tillverkade i 100 % återvunnen bomull. Snart är det dags att byta dessa poppiga sommarkulörer till höstfärger men känner mig inte redo riktigt än…

Förra lite mer än en vecka sen arrangerade vi höstens första träff med frukostklubben You can sit with us. Denna gång i samarbete med Marimekko, där vi träffades över frukost i deras mysiga butik i Malmö och fick ta del av varumärkets spännande historia. Riktigt roligt att vara igång med frukostklubben igen efter sommarens uppehåll och att få hänga med alla inspirerande ladies.

Några dagar senare höll vi en magisk höstproduktion för Yves Rocher på Weinbergs hotell strax utanför Trelleborg. Solen strålade och vi fick till några riktigt härliga bilder i det vackra landskapet. Blev förälskad i det vackra orangeriet, där solens strålar så vackert reflekterade mot glaset och höstlöven hade börjat falla där utanför.

Copenhagen

Har känt mig väldigt inspirationslös de senaste veckorna, så jag var över i Köpenhamn en sväng för inplanerade möten och för att köra en remote working day på andra sidan sundet. Tänk vad mycket det gör för kreativiteten att byta arbetsplats då och då.

Förresten, har ni sett att vi har utökat vårt awsome Her Way bloggäng med Hannah Vivere? Våra vägar korsades för första gången vid lanseringen för Her Way när vi höll vår lanseringsfrukost på JORD i Malmö som hon startat tillsammans med sin väninna Elin.

  • Svara
    Emma Nilsson
    11 oktober, 2020 kl. 20:22

    Vilket fantastiskt orangeri! Och så kul att Hannah börjat blogga igen, ser fram emot att följa!

Lämna en kommentar