La Vie est Belle

sommarplaner.

10 juni, 2020

Foto Julia Batista

Jag är så tacksam över att sommaren är här med oändligt möjligheter, för vi kan nog alla komma överens om att det har varit en minst sagt varit en prövande vår för oss alla. Och var tog våren vägen? Jag skyller på vad som startar på C och slutar på -19.

I fredags inleddes de första semesterveckorna. Vi testar en ny variant i år, att dela upp semestern på två veckor var. Två veckor i juni och två veckor i juli.

Just nu skulle vi ha spenderat 10 härliga dagar på en liten ö i Kroatien. Jag drömde om långa dagar på stranden, vila i skuggan bland olivlundarna och hålla hand i solnedgången. Men Kroatien får vänta. Istället blir det staycation hemma i Sverige, precis som för alla andra. Men inte fy skam för det, för vi har ett roligt projekt på gång.

Snart så öppnar jag och Pablo upp för Glamping i norra Skåne. Övernatta i ett lyxigt Belltent mitt i naturen, sov gott i härligt bäddade sängar, vakna upp till fågelkvitter, skogsbada och avnjut morgonkaffet till en blomstrande äng så långt ögat kan nå.

Är du nyfiken på att se mer av Glampingen eller få info om när vi öppnar upp så kan ni göra det här.

Och en liten del av mig ser faktiskt fram emot att ha det här härliga projektet att pyssla med i sommar, varvat med göttigt häng i stan. Är det någon gång Malmö visar sin bästa sida så är det om sommaren. Att käka frukost på Atriums lummiga uteservering, cykla kors och tvärs genom stan, lapa sol på Kallbadhuset(tack Gabriella för peppen att ta mig dit), handla frukt och grönt på Möllevångstorget, dricka Rosé på balkongen eller ta långa strandpromenader längst Ribban med en vän.

Hur ser dina sommarplaner ut?

  • Svara
    Emma Nilsson
    11 juni, 2020 kl. 19:23

    Låter som underbara sommarplaner. Och jag är SÅ nyfiken på Glampingen!
    Mina sommarplaner är få, för det mesta ska jag jobba, vila och umgås med familjen. <3

Lämna en kommentar