Resor

vi är med glamping.

15 juni, 2020

Den första semesterveckan försvann allt för fort och större delen av veckan har gått åt att förbereda inför helgens premiär av Glampingen som är mitt och Pablos lilla gemensamma projekt i sommar.

Och nu har vi äntligen öppnat upp för bokningar!

I torsdags så åkte vi upp för att installera och inreda i tältet. Själva tältet hade vi redan hunnit resa två veckor innan, för att ta reda på hur mycket vi behövde förbereda runtomkring. Det är nämligen svårt att förstå hur stort tältet verkligen är, innan man står där inuti och ska inreda.

Så man kan alltså numera hyra in sig en natt eller flera i detta magiskt mysiga glampingtält som är fullt inrett. Sov i riktiga sängar, i de mjukaste sängkläderna från ab småland och vakna upp till fågelkvitter och morgonens första solstrålar. Härlig frukostkorg att avnjuta med utsikt över öde äng till morgonkaffet är även inkluderat.

Det har varit riktigt roligt att planera och förbereda tältet och jag har låtit mig inspireras av mystiska Tulum som möter den skandinaviska naturen i färgval och de naturmaterial jag inrett med. När man inte får resa så får man skapa sin egen plats för inspiration. Och just den här platsen får mig att drömma tillbaka till den oförglömligt härliga Tulum-resan jag och Pablo hade för några år sen när Matteo låg i min mage…

Vi hann även sova själva i tältet några nätter innan vi öppnade upp för bokningar och välkomnade våra första gäster. Och låt mig berätta hur otroligt rogivande det är, att få lägga sig när solen går ner, somna till vinden susande utanför tältet och att få vakna till skuggor från morgonljuset som vackert dansar över tältet. Ett och annat blogginlägg har även skapats från min numera favoritplats.

    Lämna en kommentar