La Vie est Belle

you can sit with us.

30 november, 2019

Vi bjöd på ytterligare en härlig morgon av Womanhood när vi höll årets sista Her Way Breakfast club ”You can sit with us” på Kvänum Kök i deras vackra butik i Malmö.

Jag lyckades få tillbaka min röst dagen innan eventet och har tack och lov en fantastisk Business Bestie som rådde och styrde upp med alla måste tidigare i veckan när jag fortfarande var sängliggandes i influensa.

Vi bjöd på frukost som boostar hjärnan såhär i vintertid och pratade kvinnohälsa med hälsocoach Caroline Vass. Det är ju någonting magiskt som händer när vi kvinnor samlas, vi vågar öppna upp till obekväma samtalsämnen och dela med oss av våra erfarenheter på ett så fint och ödmjukt sätt. 

När vi lanserade vår frukostklubb var vårt huvudsyfte att bygga broar mellan kvinnor från olika områden och branscher i Malmö, någonting som är så fantastiskt att se komma till liv. Varenda gång jag ser eller hör att ni fortsätter att nätverka utanför vår plattform och våra evenemang så slår mitt hjärta ett extra slag.

Nu är vi i full gång med att planera den kommande våren och ser med glädje fram emot fler frukostklubbar, samtalsämnen at djupdyka i och andra fantastiska kvinnor att nätverka med. 

Foto Matilda Warme

    Lämna en kommentar