Life in general Okategoriserade

Tider som dessa

28 april, 2020

Jag har börjat blogga på Her Way! Ja det vet ju du redan eftersom du är här nu och läser detta. Jag är så glad, sååå glad! Känns som jag hittat hem! Jag har som kanske (eller inte) bekant bloggat i många år. Startade faktiskt min första blogg 2008, då var den anonym för mamma sa att jag under inga omständigheter fick använda mitt riktiga namn på internet haha. Men nu är jag här 12 år senare och fläker ut detaljer om mig själv som den öppna bok jag är. Fan jag tycker uttrycket ”öppen som en bok” är för jäkla taffligt. Jaha liksom, inget mer här att hämta, stoppa in mig i bokhyllan du bara. Eller skänk mig till Myrornas, för all del. Lite hemlisar måste man få ha. Inte behöver jag berätta om huruvida jag dubbeldippar gurkan i dippen eller ej. Nä det är min hemlis.

När Nathalie, som grundat Her Way kontaktade mig och frågade om jag vill börja blogga här så tändes något i mig. Jaja, flummigt men så var det faktiskt. Senaste veckorna, MÅNADERNA så har jag känt mig lite vilsen, vad är det som händer i världen? Allt är upp och ner i och med Corona. Som mammaledig så var träffarna med mammakompisarna eller bara något så simpelt som att hänga på bibblan mina höjdpunkter, det som fick dagarna att gå och hjärnan att rulla på. Att underhålla en extremt social ettåring ensam hemma är inte lätt. Man kan bli galen för mindre om man säger så. Därför känns det helt underbart, att i tider som dessa, få mitt lilla andrum här på bloggen, få vara kreativ och till och med få vara lite ytlig ibland, tänka på snygga kläder och att få vara en del av något större. Her Way är en plattform riktat till kvinnor av kvinnor och det känns för jäkla fint. Spana gärna in de andra bloggarna här som alla drivs av så coola och drivna kvinnor!

Här på bloggen kommer jag att dela med mig en hel del om livet som mamma och steget ut ur ”mammaledighets-bubblan” och in i karriären igen. Åh vad jag längtar! Men det kommer även bli en hel del om mode, inredning, mat och sånt där kul som inspirerar mig i vardagen. Och juste vi är på jakt efter ett hus! Bara det liksom! Följ med!

xx Ems

 • Svara
  Emma
  12 maj, 2020 kl. 10:06

  Yes! Så himla kul, älskar din blogg!!

 • Svara
  gabriellakilleen
  20 maj, 2020 kl. 15:03

  Välkommen till familjen !!

Lämna en kommentar