Inredning Okategoriserade

Allt för uteplatsen

8 maj, 2020

Vet inte om jag är ensam om detta men från senvår och framåt sensommar så skiftar mitt fokus från insidan till utsidan av hemmet. Nu vill jag inte investera i nya soffkuddar eller en tavla, nu kan jag bara tänka på blommor, krukor och allt som kan förgylla sommardagarna utomhus. Vi bor i en lägenhet med ganska liten balkong så det är inte så mycket vi kan göra men jag ”möblerar” den alltid annorlunda från år till år bara för att det är så kul. Men nu går ju vi i hus-tankar och hänger på hemnet helt orimligt mycket och jag har redan hunnit inreda sisådär femtio uteplatser mentalt och här nedan ser du vad jag hade klickat hem om jag hade haft en uteplats att inreda irl – one day baby!

xx Ems

Inlägget innehåller adlinks

Bricka – H&M // Linneduk – H&M // Duvblå Servis – H&M

Lykta – H&M // Solstol – Ellos (rea) // Krukor – H&M

Morgonrock – H&M // Matta – H&M // Kanna – Ellos

Badhanduk – H&M // Hylla – Ellos // Fåtölj – Ellos (rea)

Serveringsfat – H&M // Servetter – H&M // Bord – Ellos (rea)

Bänk – Ellos (rea) // Dyna – Ellos (rea) // Krukor – Ellos

Olivträd – Ellos // Kruka – Ellos // Bänk – Ellos (rea)

Stol – Ellos (rea) // Filt – H&M // Vas – Ellos

    Lämna en kommentar