Mode & Skönhet Okategoriserade

Best of &Other Stories just nu

8 maj, 2020

Det här är ett favorit-koncept hos moi som du kommer att få se med jämnan, jag väljer ut mina favorit pieces från olika favoritmärken, kan jag slänga in ordet ”favorit” en gång till i denna mening, jo det kan jag, favorit! Först ut i denna favorit-karusell är ingen mindre än &Other stories, åh vad jag gillar dem! Och det är lika bra vi talar klarspråk här på bloggen, jag har ingen aning om hur och när man ska använda de/dem/dom, jag skriver säkert fel till alldeles för ofta och det är jag okej med. Nog om det och vidare, här nedan ser du mina picks och herre min gud vad jag längtar efter varmare dagar just nu! Är inte det just vad vi behöver i denna pandemi, lite värme och tröst från solens varma, ömma strålar? Jo men det tror jag! På med nedanstående plagg, lite spf50 och jag kan stå där ensam i mitt solhörn och se fab ut <3

xx Ems

Inlägget innehåller adlinks

Klänning – här // Skor – här

Linne – här // Shorts – här

Baddräkt – här

Klänning – här // Skor – här

Väska – här // Linne – här

Hatt – här // Diadem – här

    Lämna en kommentar