Mode & Skönhet

Produkterna för volum och textur

19 maj, 2020

Inlägget innehåller adlinks.

I början av mars klippte jag håret ca 3-4dm, ett ganska spontant beslut faktiskt och det kändes super då. Men nu har jag haft detta korta hår i snart tre månader (mitt hår växter lååååångsamt) och jag saknar verkligen att kunna sätta upp det ordentligt. Håret är liksom för kort för att få upp så det trillar ur tofsen hela tiden och det gör mig galen. MEN! Om jag ska säga något positivt så är det att jag faktiskt tycket håret blir väldans snyggt när jag anstränger mig och stylar det. Kruxet är ju bara att jag sällan tar mig den tiden. Men när jag väl gör det så blir det så där snyggt som jag önskar jag alltid hade det.

Hair spray – här // Beach textuiser – här

Eftersom jag inte lärt mig att föna håret som en normal människa så använder jag en ”varm-lock-borste” haha, den heter Magic Style Brush. Det är som en rundborste fast med sladd så den blir varm. Jag ska investera i en varmluftsborste så jag inte behöver blås håret torrt först, hela processen blir ju 1000x lättre/snabbare. Men det bär emot lite att köpa ytterligare ett stylingverktyg för jag har liksom minst 10 olika locktänger som jag samlat på mig genom livet. Men till mitt försvar så har verkligen tekniken utvecklas de senaste åren och nu verkar det finnas stylingverktyg som faktiskt är lätta att använda som newbie, så visst är jag väl värd en sån 😉

Thickening xtrafusion treatment – här // Salt water spray – här

Men något som jag faktiskt är bra på så är det att hitta produkter som ger det klassiska tunna, skandinaviska håret volym och textur. Jag testar typ alla produkter som utlovar dessa två saker och har hunnit skaffa mig flera favoriter. Dessa produkter använder jag oavsett om jag väljer att styla håret sen eller inte, håret blir så mycket snyggare och fylligare så jag kan bara inte vara utan de. Vissa produkter aktiveras av värme så jag brukar nästan alltid dra igenom hårfönen, så håret blir ca 90% torrt.

xx Ems

Dry spray – här // Torrschampo – här

    Lämna en kommentar