Mode & Skönhet

Tips tips! Skynda Fynda!

6 juni, 2020

Go’ dag, go’ dag! En regnig lördag och inget planerat under dagen. Åh så skönt! Vi (Billie) startade dagen kl 06 så vi tog en lugn morgon och sen gick vi ut till en tom park och vidare till en nästintill tom Coop för att storhandla. Visst är det väl lite vuxenpoäng att uppskatta sådant? hehe så skönt att kunna bocka av storhandlingen och frisk luft och klockan inte ens slagit 10 på morgonkvisten!

Men det var ju inte det jag skulle tipsa om haha! Utan att Lyko just nu har en kampanj med 20% på allt, inklusive kampanjer. Vilket betyder att man just nu får ca 40% på tex Clarins då det redan är 20% på Clarins. Det är flera varumärken som har kampanj så det blir ju riktiga pangpriser med koden 20ALL. Inte alls sponsrat utan endast sjukt glad när jag lyckas hitta bra deals! Här nedan ser ni vad jag klickade hem, har velat testa dessa grejer länge, recension kommer! Vill även säga att koden 20ALL bara gäller ca ett dygn till, fick den på sms igår och då stod det att den gäller i 48H.

Här hittar du serumet och här ögonbryns gelen (adlinks)

Här Hittar du den (adlink)

Här hittar du den (adlink)

Här hittar du den (adlink)

    Lämna en kommentar