Billie <3

Wishlist till Billie’s sommargarderob

7 juni, 2020

Kan ni förstå att det redan gått en vecka av juni? Var det inte mars nyss? Måste faktiskt säga att denna otroligt märkliga tid som Corona ställt till med gått väldigt fort, har det inte det? Eller både väldigt långsamt och väldigt fort… Hur som, min hjärna har inte riktigt hängt med i svängarna att det liksom är högsommar nu! Och det sägs ju att denna sommaren kommer bli rekordvarm! Puh! Hoppas faktiskt att den blir så där alldeles lagom varm hehe, minns hur jobbigt jag tyckte det var förra året de riktigt varma dagarna med en liten bebis. Men tror ändå det kommer bli lättare i sommar när Billie är äldre <3 Här nedan ser ni min önskelista till Billie’s sommargarderob, gaah så mycket fint det finns! Detta är en blandning av Lindex, Babyshop och H&M, direktlänk under varje plagg. Några länkar är adlinks.

Hoppas du blev lite inspirerade av detta! Barnkläder tycker jag är roligare än kläder till mig själv nuförtiden!

Xx Ems

Baddräkt här // Hängselshorts här

Solhatt här // T-shirts här

Skor här // Tröja här

Byxor här // T-shirt här

Klänning här // Tröja här

Skor här // UV-dräkt här

Jumpsuite här // Tröja här

Short här // Linne här

Tröja här // Klänning här

T-shirt här // Byxor här

    Lämna en kommentar