Life in general

We are going ”glamping”!

18 juni, 2020

Nu närmar sig semestern med stormsteg och jag känner mig så redo för kvalitets-häng med min lilla familj ute på landet! Det kommer vara sån skillnad från förra sommaren då Billie är så stor nu, dagarna kommer nu gå ut på att hitta på roliga äventyr anpassat för Billie. Vi tvingas liksom se världen hur hennes perspektiv, det gör vi ju i och för sig hela tiden, men nu när hon börjat på förskolan blir det ju en annan sak att umgås hela dagarna igen. Billie tycker det är så kul med höjder just nu, det kan vara något så litet som en tröskel eller trottoarkant och det kan vara soffbordet eller skötbordet, hon vill upp och stå på allt – livsfarligt ibland. När hon lyckas komma upp gör hon alltid en liten segerdans! Så när vi var i parken igår letade vi efter alla möjliga höjder att erövra, så som stubbar, stenar etc. Fick verkligen anstränga mig att hitta nya utmaningar för henne, det är så oerhört fascinerade att leva sig in i ett barns värld. Älskar att se saker jag aldrig hade tänkt på annars!

Att denna sommaren blir lite annorlunda jämfört med tidigare år är det ju ingen som undkommit och det är ju på både gott och ont. Det tråkiga är ju att det pågår en pandemi och allt vad det innebär men det positiva tycker jag är att vi tvingas semestra i vårt ”egna” land! Så vi bestämde oss för att investera i ett sådant där ”glamping” canvastält, också kallat ”bell tent” och Joseph och jag är som små barn så taggade vi är! Här införskaffade vi vårt! Om ca tre veckor bär det av! Om det blir så mysigt som vi tror så ser jag fram emot att det blir en härlig sommar-tradition att campa i naturen! Vi kommer att skå upp tältet på Josephs släktgård i Motala precis vid Vättern. De har en väldigt stor gård där så det kommer ändå kännas som vi är ute i det ”vilda” haha och inte i någons trädgård. Vi kommer placera tältet nära vattnet så vi får som en liten privat strand… ah det kommer bli så fint! Jag lovar att dokumentera flitigt!

Just nu går tankarna väldigt mycket till hur vi ska inreda tältet… det ska ju vara praktiskt och gärna lite snyggt! 🙂 Hojta om du har något bra förslag på hur man tex ska förvara ens kläder… Vi ska ju bo där i ca två veckor och vill ju inte ha allt i en hög på golvet! Hm, det är en del att tänka på. Men ojojoj så taggade och glada vi är!

Xx Ems

    Lämna en kommentar