Mode & Skönhet

Fynd på H&M rean

22 juni, 2020

Jag gjorde en liten ”undersökning” på min Instagram där jag frågade vad ni ville se här på bloggen och fick väldigt konkreta och tydliga svar vilket ju uppskattas! Svaren jag fick var att ni ville se mer om min still, gärna budget varianter eller dyrare klassiker, Billies stil och slutligen mat och lite inredning. Men ni hör ju vilken härlig blandning! Så jag tänkte att jag börjar med att visa vad jag hade valt från H&Ms pågående rea just nu! Jag köpte lite till mig och Billie förra veckan, på midsommarafton hade jag faktiskt på mig en outfit där både byxor och topp kom från denna rea! Jag har sån hat-kärlek till reor, för det blir så lätt att man köper bara för att det är bra pris, och så tänker man inte efter så noga. Tricket för att göra sådan där galna fynd som man ba känner ”oh yeeeeah” är att man ska försöka bortse från pris och fråga sig om man hade köpt det för fullt pris, eller i alla fall velat köpa det då. Och som alltid, se till vad man har i garderoben och vad man behöver. Viktigt!

Här nedan ser du vad jag hade valt, det gör nästan lite ont att ge ut detta, för jag VILL HA dessa pieces i min garderob! Men jag ”behöver” inte mer kläder nu! Köpte byxorna och två linnen förra veckan som sagt för det behöver jag verkligen inför sommaren. Så jag överlåter dessa fynd till er! Ni får vara snabba så inte storlekarna försvinner, ser att några plagg redan har ont om storlekar i lager.

Xx Ems

Här / Här / Här

Här

Här / Här

Här

Här / Här

Här

Här / Här

    Lämna en kommentar