fbpx

Om her way.

Her Way föddes ur idén om just det, hennes väg . Vår grundare Nathalie Rajic såg ett tydligt syfte att samla all things empowering för kvinnor på en destination med fokus på självförverkligande och mental hälsa. Sedan 2018 har vi inspirerat kvinnor till att gå sin egen väg och följa sina drömmar. Vi har skapat en safe space både online och offline, där allas mål är välkomna. En plats där ingen dröm är för stor.

Her Way inspirerar dig till att blomma ut och leva ditt bästa liv med hjälp av motivation och verktyg inom självutveckling. Att inspirera dig till att leva ditt fulla potentiella jag utan ursäkter och mentala hinder. Vi vill hjälpa dig att finna din väg till det liv du drömmer om att leva med hjälp av våra inspirerande artiklar, community och workshops.

Välj din egen väg

Level up yourself

Joina vårt medlemskap Her Way of Life, en mötesplats för självutveckling, womanhood och dina drömmar att blomstra. Medlemskapet inkluderar fysiska events, digitala workshops med kvinnliga experter och coachande samtal. Her Way of Life bygger broar mellan olika kvinnor från olika platser i livet och öppnar upp till samtal som berör och inspirerar. Här kan du finna en ny vän, en framtida kollega eller en potentiell samarbetspartner på väg mot dina drömmar och mål.

Läs

Vi är storytellers som vill inspirera kvinnor till att prata ärligt om sin resa, dela hälsosam inspiration och vardagliga ting som fört henne närmare sin dröm.Vi delar öppenhjärtigt om tips inom karriär, mental balans, hälsa och motherhood. Vi ifrågasätter, lyfter viktiga frågor och verkar som den där digitala vännen du alltid önskat ha med dig på språng. Så du kan nå dit du vill vart du än är i livet.

Träffa oss IRL

Magi skapas när kvinnor samlas i ett rum. Investera i dig själv med hjälp av Her Way workshops och event inom modern wellbeing för ditt sinne, kropp och själ. Vi teamar upp med kvinnliga experter för att skapa rum för inspiration, återhämtning och kreativitet i din vardag.

Lansering

Her Ways digitala plattform lanseras med porträtt av kvinnliga inspiratörer och artiklar inom karriär och mental hälsa.

2018

Första workshop

Her Way arrangerar sin första workshop “Lär känna dig själv och nå framgång” i Malmö.

Frukostklubben

Her Way lanserar frukostklubben You can sit with us i Malmö med träffar inom karriär, hälsa och självutveckling.

2019

Self Care Tools

Lansering av Her Way Self Care Tools 

2020

Her Way Live Talks Talkshow

Arrangerar Her Way Live Talks Talkshow, en digital talk show med kvinnliga Game Changers som gäster för att inspirera kvinnor att fortsätta jaga sin dröm under pandemin. 

2021

Utvecklar Frukostklubben

Utvecklar frukostklubben till Her Way of Life- community. Fysiska workshops, community och mentorskap digitaliseras *because you know of what*

 

Designer collab

Her Ways första designer collab med kvinnliga kreatörer lanseras med limited edition kollektioner av produkter skapande för kvinnor, av kvinnor.

Expandering

Her Way expanderar community-träffar och event till Stockholm.

Första digitala utbildningen

Her Way lanserar sin första digitala utbildning med fokus på självutveckling. 

2022

Expanderar till Köpenhamn

Her Way expanderar community-träffar och event till Köpenhamn.

2022

Coffee & Confidence Podcast

Lansering av Coffee & Confidence Podcast 2022

Samarbeta med oss

Her Way verkar som den viktiga länken mellan kvinnor och produkter skapade för att förbättra kvinnors välmående, mentala hälsa och livsstil. Vårt team hjälper er att nå ut med ert budskap med hjälp redaktionellt innehåll, digitalt content, workshops och eventkoordinering. Vill du samarbeta med oss, skicka ett pressutskick eller bara säga hej? 

Skriv

hello@herway.se

Följ

hello@herway.se

Något annat?

hello@herway.se

Mer inspiration till din inbox!