fbpx
0

om her way.

Her Way föddes ur idén om just det, hennes väg. Sedan 2018 har vi inspirerat kvinnor till att gå sin egen väg och följa sina drömmar. Vi har skapat en safe space både online och offline där allas mål är välkomna, en plats där ingen dröm är för stor.

Her Way inspirerar dig till att blomma ut och leva ditt bästa liv. Att leva ut ditt fulla potentiella jag utan ursäkter. Vi vill hjälpa dig att finna din väg till det liv du drömmer om att leva.

läs.

Vi är storytellers som vill inspirera kvinnor till att prata ärligt om sin resa, sitt driv och vardagliga ting som fört henne närmare sin dröm.

Vi delar öppenhjärtigt om tips inom karriär, mental balans, hälsa och motherhood. Vi ifrågasätter, lyfter viktiga frågor och verkar som den där digitala vännen du alltid önskat ha med dig på språng. Så du kan nå dit du vill.

samla kunskap.

Sharing is caring. Vi hjälper dig att visualisera och förverkliga din väg mot din dröm, vare sig den är business relaterad eller du befinner dig på en personlig upptäcksfärd.

Vi arrangerar workshops både online och offline tillsammans med experter inom olika områden, för att dela med oss av verktyg att ta med dig längs vägen.

träffa oss IRL.

Bredda ditt nätverk med vår frukostklubb You can sit with us, en mötesplats för kvinnligt driv och drömmar. Här kan du finna en ny vän, kollega eller en potentiell samarbetspartner. Här bygger vi broar mellan olika kvinnor från olika platser i livet och öppnar upp till samtal om berör och inspirerar. Här vill vi föra samman drömmar så att man kan hjälpa varandra mot sitt mål.

vill du samarbeta med oss?

Her Way verkar som den viktiga länken mellan kvinnor och produkter skapade för att förbättra kvinnors välmående och livsstil. Vill du samarbeta med oss, skicka ett pressutskick eller bara säga hej?

Kontakta oss hello@herway.se

Nyhetsbrev