Om Oss

Om Her way

Her Way föddes ur idén om just det, hennes väg. Vi vill visa att din väg till din framgång kan inspirera andra att gå sin egen väg. Det finns så många olika perspektiv av framgång, en djungel av måsten och normer för hur du ska vara och framstå. Vi tror att du kommer längst genom att gå din egen väg och ingen annans.

Vi är storytellers som vill inspirera kvinnor att prata ärligt om sin resa till egendefinierad framgång, sitt driv och vardagliga ting som fört henne närmare sin dröm. Men också att det är OK att ta ett steg tillbaka och reflektera, kanske ta en annan väg mot drömmen. Vi strävar efter att höja normerna för hur kvinnor ser på sig själva, varandra och världen. Vi tror på Womanhood och förmågan att kunna lyfta och samarbeta med varandra – Pay it forward!

Vår vision

Herway.se bjuder på peppande reportage, Powerporträtt av inspirerande kvinnor och en givande gemenskap. Vi vill representera intelligens, kreativitet, och mångfald av kvinnlig erfarenhet – oavsett etnicitet, religion, sexuell läggning eller ekonomisk bakgrund. Vi står för en positiv förändring och vill driva diskussioner med glädje, självdistans och äkthet.

Tveka inte att höra av dig för ett samarbete eller ett samtal

– Her Way

Vill du samarbeta med oss?

Her Way tror på Womanhood och styrkan i kvinnliga samarbeten.

Vill du skicka oss ett pressutskick, vill du att vi testar era produkter eller vill du bara säga hej?

Kontakta oss hello@herway.se

Her Way Favoriter för Kvinnor av Kvinnor