Yoga

Anicca

1 oktober, 2019

Relationer. Vissa byter form, förbättras. Andra minskar, några får en paus för att komma tillbaka med ny kraft, många försvinner helt. Det finns en anledning och mening med allt. Det ändå som är konstant i livet är just förändring 🌱

Inom yogan kallas det för Anicca ~ Ett ord som i stora drag betyder att allting förändras hela tiden, att ingenting är permanent.

Lycka kommer och lycka går. Smärta kommer och Smärta går. Relationer likaså. Inom meditation kan man träna sig att börja släppa den där stävan om att alltid vilja förändra och förbättra livet. Att släppa motviljan mot det obehagliga och suget efter mer behagliga känslor. Teknikerna lär dig att bli medveten och att sluta försöka kontrollera vår ständigt föränderliga verklighet. Istället acceptera att det alltid kommer att vara en bergochdalbana som varvar toppar med dalar. Vi alla vet ju att det går ju inte att alltid vara på toppen. Något jag har insett efter många år sökande inom personlig utveckling och yoga i jakten efter att må bra är att du börjar älskar hela dig själv när du tillåter dig känna alla dina känslor.

För verklig läkning sker när du tillåter dig själv att känna de känslor som ligger bakom det som triggar dig!

  • Svara
    Nathalie Rajic
    1 oktober, 2019 kl. 08:37

    Intressant läsning Rosanna! 🌟

Lämna en kommentar