Okategoriserade

So, where do I Start?

19 maj, 2020

It’s always kind of a funny feeling starting something new, but here I am — butterflies and all! 
I guess the most natural way to start off is by giving you a proper presentation, right? 

I’m Caroline, an Aquarius sun, Leo rising and a Manifesting Generator in Human Design living in Stockholm. I’m also a wife, a mother of two and I make a living from guiding women through their transformational journeys. Few things light me up more than a proper Swedish fika, fresh flowers or a really good book, hi!
I grew up in a small town here in Sweden and moved to the city at seventeen. Even though I have love for the city my dream is to build a house on the countryside with my family. I’m passionate about holistic health and I am doing my best to live in the most sustainably healthy way possible for our little family. This blog will be a channel for musings and all things holistic wellness and I hope you feel called to tag along on the journey. 

I know I’m looking forward to your presence here. If you’ve made it all the way here, please leave a little note about you in the comments, I’d love to connect. 
/Caroline Det är alltid en lite lustig känsla att påbörja något nytt, men här står jag nu — fjärilar i magen och allt! Jag tänker att det mest naturliga väl är att ge er en ordentlig presentation?
Jag heter Caroline (sol – vattuman, ascendent – Lejonet, Manifesting Generator i Human Design) och jag bor i Stockholm tillsammans med min man och mina två kärleksbarn. Som Intuitiv Livsstilscoach guidar jag kvinnor som är på väg genom olika typer av förändringar i sina liv. Få saker gör mig så glad som en riktig svensk fika, färska blommor eller en riktigt bra bok (gärna alla tre).
Ursprungligen kommer jag ifrån en liten stad som heter Köping men flyttade till storstan som 17-åring. Även om jag gillar stan så drömmer jag om att bygga ett hus på landet tillsammans med min familj. Min passion är holistisk hälsa och jag strävar hela tiden mot att skapa ett så hållbart och hälsosamt liv som möjligt för vår lilla familj. Här kommer jag att dela med mig av mina tankar, insikter och allt som berör holistiskt välmående. Jag hoppas att du känner dig kallad att följa med på resan. 

Jag vet i alla fall att jag ser fram emot att se vart det här tar mig och jag ser fram emot att komma i kontakt med er. Lämna gärna ett spår i kommentarerna och berätta lite om dig själv! 
/Caroline 


  • Svara
    Elin Beattie
    19 maj, 2020 kl. 20:29

    Hej Caroline ✨ Så kul att du har blivit med blogg här på Her Way! Jag är skribent för Her Way, men bor i Aberdeen (i Skottland) så det är så härligt att kunna följa vad som pågår i Sverige via bloggar och sociala medier 🎉

Lämna en kommentar