Her Way Summit Afterglow

Her Way Summit Afterglow

Den 21 oktober arrangerade vi vårt allra första Her Way Summit i Stockholm, en heldag fullpackad med inspirerande talare, feel-good vibes och motivation som fortfarande vibrerar i luften.

Föreställ dig det här: En affärskonferens utöver det vanliga i T5 Communitys härliga eventlokal, smyckad i sann Her Way anda med glitter, peppande atmosfär och lyxiga goodiebags. Och låt oss berätta att the afterglow fortfarande håller i sig!

Her Way Summit inleddes med en fräsch lunch och härligt mingel där energin var så hög att det sprakade i luften. Våra gäster var som en glittrande stjärnparad runt den digitala selfie-boxen, där den härliga känslan från Her Way Summit fångades på bild. Eftersom vi brinner för att kvinnor ska känna sig sedda, älskade och skina inifrån och ut, hade vi teamet upp med vår huvudsponsor Exuviance i linje med dagens huvudtema Grow & Glow.

Vår grundare Nathalie Rajic hade länge drömt om att arrangera ett större event för er, där hon bjöd in andra inspirerande game changers för att dela sin styrka och expertis och nu förverkligades hennes dröm. På scen fick vi lyssna till ett magiskt samtal mellan Nathalie och wellness- entreprenören Josefin Dahlberg. Manifestation, Money Mindset och att följa sina drömmar var den röda tråden, följt av ett sprudlande panelsamtal om Confidence med författare Cassandra Brunstedt, Aida Vrazalica grundare av A-List och Mira Thimmayya från Brandfixers.

Författare och glädjespridaren Cassandra Brunstedt delade med sig om resan och självförtroendet bakom att skriva sin första bok.

"Var beredd att skriva dåligt, för du kommer att behöva justera ditt manus i efterhand. Och skriv lite varje dag, för det kommer leda dig till en färdig bok" löd hennes råd till den som drömmer om att skriva en bok.

 

Minglet var på topp mellan de olika föreläsningarna medan vi svalkade oss med funktionella skönhetsdrinkar från FRÖYJA och fick tips på hur vi kan boosta vårt lyster i Exuviance härliga Glow-station. Vår grundare Nathalie Rajic delade med sig av visdomen om att skapa inre balans i vår vardag och Lina från Exuviance pratade om att skina, från insidan och ut.

Vårt fantastiska Her Way Summit avslutades med Fitness och Mindset Coach Hannah Andersson, mer känd som Fashionablefit som spred sitt budskap om att våga lita på sin inre röst och följa sitt hjärta.

Ett stort tack till alla fantastiska gäster och samarbetspartners som förgyllde denna inspirerande heldag. Och får du FOMO när du ser våra härliga bilder så kan du trösta dig med att vi inom kort släpper biljetter till vårt kommande Her Way Summit.

 

 

 

Previous
Previous

Fem Fantastiska Sätt att Vända En Dålig Dag

Next
Next

Bli ditt bästa jag - 5 steg till en bättre sömnrutin